• darkblurbg

"De boel draaiende houden is iets wat mij al vanaf jongs af aan op het lijf geschreven stond"

Ontzorgen, ondersteunen, de spin in het web zijn binnen een team zijn voor mij belangrijke en kenmerkende eigenschappen, welke ik in mijn rol bij echtKinderachtig met plezier kan uitvoeren. Hierin kom ik binnen het team dan ook het beste tot mijn recht en ervaar ik het meeste werkplezier.

Ik heb een opleiding tot Hotelmanagement gevolgd en aansluitend een opleiding tot Officemanagement.
Mijn keuze tot de hotelschool kwam eigenlijk al heel vroeg. Ik stond op jonge leeftijd al veel in de keuken maar ook net zo graag aan de voorkant bij de visite. Tijdens verjaardagen met familie en tijdens etentjes met vriendinnen ben ik helemaal in mijn element en wil ik alles tot in de puntjes te verzorgen. De boel draaiende houden is iets wat mij al vanaf jongs af aan op het lijf geschreven stond.

Na mijn opleiding aan de hotelschool was ik nog vrij jong en wilde ik mij eigenlijk verder ontwikkelen voordat ik het werkveld zou betreden. Ik kwam tot de conclusie dat de opleiding Officemanagement perfect bij mij paste.
Tijdens deze opleiding kon ik mijn eigenschappen en kwaliteiten op professionele vlak verder ontwikkelen. Het projectmatige en organisatorische gedeelte kwamen tijdens de opleiding maar ook privé weer sterk naar voren.

Na de opleiding Officemanagement ben ik gestart in het werkveld. Ik heb een Project- Office- en managementassistent achtgrond bij kleine- en middelgrote MKB-bedrijven op o.a. zakelijk en commercieel gebied.
Na ongeveer 6 jaar werken in de zakelijke en commerciële wereld, kreeg ik sterk het gevoel meer te willen betekenen in mijn werk, maar wel met werkeigenschappen en taken van administratief, ondersteunend en ontzorgend werken.

Ik ben tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heel bewust op zoek gegaan naar een kleine en warme organisatie, waarin het maatschappelijke doel binnen een hecht teamverband voorop staan.

De overstap naar echtKinderachtig is hierin een goede keuze gebleken. Binnen het team kan ik mij verder ontwikkelen binnen mijn positie door een grote ondersteunende rol te bieden, waardoor mijn collega`s het werk en hun kwaliteiten zo goed mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast is de combinatie van administratief, IT- en facilitair werk voor mij een perfecte werkverhouding. Ook kan ik mij ontwikkelen door mijn betrokkenheid bij verschillende grote en kleine projecten binnen echtKinderachtig. Ik werk dan ook met veel plezier binnen het team van de backoffice.