• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

"De boel draaiende houden is iets wat mij al jong op het lijf geschreven stond"

Ontzorgen, ondersteunen, de spin in het web zijn binnen het team zijn voor mij belangrijke en kenmerkende eigenschappen in mijn rol `medewerker backoffice` bij echtKinderachtig, hierin kom ik binnen het team dan ook het beste tot mijn recht en ervaar ik het meeste werkplezier.

Ik heb een afgeronde opleiding tot Hotelmanagement en daaropvolgend de opleiding tot Officemanagement.
Mijn keuze tot de hotelschool kwam eigenlijk al vanaf kinds af aan, ik stond graag in de keuken maar ook graag aan de voorkant bij visite om alles tot in de puntjes te verzorgen. De boel draaiende houden is iets wat mij al jong op het lijf geschreven stond.

Na de hotelschool was ik nog vrij jong en wilde ik mij eigenlijk nog verder ontwikkelen. Ik kwam tot de conclusie dat de opleiding Officemanagement perfect bij mij paste. Tijdens de opleiding kon ik mijn eigenschappen en kwaliteiten op professioneler vlak ontwikkelen. Het projectmatige en organisatorische gedeelte kwamen tijdens de opleiding maar ook privé sterk naar voren.

Na de opleiding Officemanagement ben ik gestart in het werkveld. Ik heb een Officemanagement- project-assistent en Managementassistent achtgrond bij kleine- en middelgrote MKB-bedrijven op o.a. zakelijk- en commercieel gebied. Na ongeveer 6 jaar kreeg ik sterk het gevoel meer te willen betekenen in mijn werk met alsnog de combinatie van administratief, ondersteunend en ontzorgend werken.

Ik ben tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging bewust op zoek gegaan naar een kleine en warme organisatie waarin het maatschappelijke doel binnen een hecht teamverband voorop staan. 

de overstap naar echtKinderachtig is hierin een ontzettend goede keuze gebleken. Binnen het team kan ik mij verder professionaliseren in mijn ondersteunende rol aan collega`s, waardoor zij hun werk en kwaliteiten in de zorg zo goed mogelijk kunnen inzetten, maar de structuur en administratieve zaken toch op orde en bewaakt blijven. Hiermee vul je elkaar perfect aan en staat een ieder in zijn kracht.  Daarnaast kan ik mij ook verder ontwikkelen door mijn betrokkenheid bij verschillende grote- en kleine projecten binnen echtKinderachtig. Ik werk dan ook met veel plezier en passie binnen het team van de backoffice.