• darkblurbg

"Ik hou ervan om structuur aan te brengen, dingen te plannen en te organiseren en zo de administratie van ons bedrijf tip top op orde te hebben."

Ik zal mij even voorstellen:
Ik ben Wendy Versluis – de Koning, ik ben getrouwd en ik heb 2 prachtige kinderen van 12 en 20 jaar.

De HAVO heb ik goed afgerond en omdat ik niet goed wist wat ik daarna wilde gaan doen, ben ik na mijn middelbare school eerst gaan werken, om te ontdekken wat ik graag zou willen doen in de toekomst.

Nadat ik diverse werkervaringen heb opgedaan, ben ik uiteindelijk na een paar jaar terecht gekomen in een administratieve functie. Dit trok mij heel erg aan en ik dacht: “dit vind ik leuk om te doen!”
Tijdens mijn werk kreeg ik de mogelijkheid om diverse opleidingen te doen om mezelf steeds meer te kunnen ontwikkelen op meerdere vakgebieden.
Werken met “cijfers” vind ik erg leuk en daarom ben ik mij op financieel gebied steeds meer gaan ontwikkelen. Ik wil dat graag in de toekomst blijven doen.

Na 8 jaar gewerkt te hebben voor dezelfde werkgever, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ik terecht bij echtKinderachtig. echtKinderachtig voelde bij het eerste gesprek al goed aan, de sfeer was erg betrokken en warm, dit bleek later in de omgang met collega’s ook zo te zijn. Ik hecht veel waarde aan sfeer: als de sfeer goed is, ben ik blij en ga ik met plezier naar mijn werk toe. 

Wat ik leuk vind aan mijn functie is, om ons leuke en deskundige team te ontzorgen/ondersteunen. Ik hou ervan om structuur aan te brengen, dingen te plannen en te organiseren en zo de administratie van ons bedrijf tip top op orde te hebben.

Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij echtKinderachtig en kan mijn collega’s ondersteunen daar waar nodig, zodat zij zich kunnen richten op het leveren van hulp aan kinderen/ouders die dat nodig hebben, zodat ook zij een mooie toekomst (met elkaar) kunnen hebben.

Het is ontzettend fijn om nu deel te mogen zijn van dit team, die elkaar heel erg goed aanvoelen en aanvullen. Ik werk hier met veel plezier en leer elke dag weer opnieuw.