• darkblurbg

"Opvoeden en opgroeien maak ik graag samen met het gezin leuker en gemakkelijker"

Van jongs af aan hecht ik er belang aan dat eenieder in mijn omgeving zich goed voelt. Het wel en wee van een ander en in het bijzonder dat van het kind heeft mijn interesse. Ik voel mij extra betrokken bij kinderen met een meer specifieke dan wel minder vanzelfsprekende ontwikkeling. Ik heb de sterke behoefte om mee te denken in de wereld van het kind en kan dit op een professionele manier vormgeven.

Mijn jarenlange werkervaring binnen de kinderopvang, medisch orthopedagogische setting en kinder- en jeugdpsychiatrie heeft mij gevormd tot een goede gezinsbehandelaar, begeleidster en coach. Met mijn Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) achtergrond heb ik mij de afgelopen jaren geschoold tot Praktisch Pedagogisch Gezinsbehandelaar (PPG). Ik heb hierbij in vele gezinnen in de thuissituatie gewerkt. Hiernaast heb ik door mijn lange werkervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie mijn deskundigheid van de verschillende ontwikkelingsstoornissen kunnen optimaliseren.

Dit vormde voor mij, Ilse van Schaik, hulpverlener voor kind en gezin, gehuwd en moeder van twee dochters, de belangrijkste drijfveer voor het in 2011 starten van onze praktijk echtKinderachtig. Samen en met mijn echtgenoot, Tom Daleboudt, ervaren ondernemer en vader van mijn dochters, hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en ons hart gevolgd. In het toen al turbulente zorgklimaat hebben wij er met overtuiging voor gekozen om goede jeugdzorg te gaan leveren in het midden van ons land. Inmiddels verzorgen wij met een bewust gekozen kleine organisatie kwalitatief goede jeugdzorg, vaak onder contract van onze omliggende gemeenten.

Ik ben een warme persoonlijkheid en ga op respectvolle wijze om met zowel ouder als kind. Zeker sinds mijn moederschap ervaar ik hoe belangrijk het is dat een kind zich blij, ontspannen en veilig voelt. Wanneer kinderen goed varen is de ouder of begeleider ook beter in balans. Ik focus mij in mijn vak op het verzorgen van praktisch pedagogische behandeling alsook specialistische begeleiding en coaching in de opvoeding.

Opvoeden doe ik zowel in mijn eigen thuissituatie als in mijn werkomgeving met liefde en passie. Opvoeden en opgroeien maak ik graag samen met het gezin leuker en gemakkelijker.

 

Ik ben BPSW en SKJ geregistreerd:

SKJ: 110024313.