• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

"Niet perfect, maar uniek! & dat geldt voor iedereen."

Hi, mijn naam is Kim Zutekouw en ik ben sinds november 2023 werkzaam bij echtKinderachtig als specialistisch begeleider.  

Als zesjarig meisje wilde ik graag chiropractor worden, maar na een tijdje maakte die droom plaats voor hulpverlener. Ik ben begonnen met de mbo-opleiding pedagogisch medewerker. Voor deze opleiding heb ik verschillende ervaringen opgedaan bij basisscholen, de BSO en binnen een wijkcentrum. Bij het wijkcentrum heb ik een meidengroep opgericht waar cultuur in combinatie met pubertijd centraal stonden.

Ik merkte dat ik graag de uitdaging opzocht en na het behalen van mijn diploma wilde ik meer. Ik ben begonnen met de hbo-opleiding Social Work, waar ik gelijk op mijn plek was. Na mijn eigen bewandelde route binnen de hulpverlening wist ik het zeker; ik wil de theoretische kennis in combinatie met mijn ervaringskennis inzetten binnen de jeugdhulpverlening. In het laatste jaar van de opleiding heb ik mijzelf ingezet om taboes te doorbreken en ervaringskennis meer te integreren binnen de opleiding. Dit is gelukt! Door deze verschillende vormen van kennis ook in te zetten binnen mijn werk, wil ik bereiken dat jongeren zich gehoord, vertrouwd en niet alleen voelen.

Ik heb een labradoodle, Loes, die erg belangrijk voor mij is en waar ik graag mijn vrije tijd mee besteed. Ik ben altijd in voor een spelletje. Daarnaast hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Dit zet ik dan ook graag in binnen de begeleiding van jongeren.

Ik vind natuurlijk dat ik het mooiste beroep heb uitgekozen. Het is bijzonder dat ik het vertrouwen krijg om achter de voordeur te mogen kijken. Ik ga dan ook zorgvuldig om met dit vertrouwen. Ik ben iemand die zich kan inleven in het verhaal van de ander en zonder oordeel luistert.

Ik wil afsluiten met mijn levensmotto:

Niet perfect, maar uniek!

& dat geldt voor iedereen

Ik ben SKJ geregistreerd:

SKJ: 160016618