• darkblurbg

"Ik vind het een mooie uitdaging om problemen op een creatieve manier te benaderen en te kijken naar waar mogelijkheden liggen."

Ik heb de Hbo-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond op Hogeschool Utrecht. Ik heb daar de minor tot GGZ-agoog gevolgd. Mijn hart ligt bij de jeugdzorg en zo ben ik in de jeugd-GGZ terecht gekomen. Na mijn opleiding ben ik gaan werken op een woon-behandelgroep voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 19 jaar, die tijdelijk of voor langere tijd niet meer thuis bij hun kerngezin konden wonen. Een mooie en bijzondere tijd waar ik veel heb mogen leren van deze jongeren en hun ouders.

Ik voel me betrokken bij jongeren die het om verschillende redenen niet makkelijk hebben gehad. Ik vind het belangrijk dat buiten de erkenning voor uitdagingen en problemen ook aandacht is voor wat er juist wel goed gaat. Ik vind het een mooie uitdaging om problemen op een creatieve manier te benaderen en te kijken naar waar mogelijkheden liggen.

Binnen het werk als specialistisch begeleider kom ik in aanraking met verschillende gezinnen, kinderen en jongeren. Het is ontzettend mooi om deel te mogen zijn van het team van echtKinderachtig en dagelijks welkom te zijn binnen diverse gezinnen. Als specialistisch begeleider bied ik individuele begeleiding aan kinderen en jongeren. Ook bied ik ouderbegeleiding en praktische ondersteuning binnen het gezin.


Naast mijn dagelijkse werkzaamheden volg ik trainingen en cursussen om me verder te ontwikkelen en ik ben van plan door te blijven studeren.

 

Ik ben SKJ geregistreerd:

SKJ: 140020470.