• darkblurbg

"Ik wil kinderen en gezinnen helpen, zodat zij in rust en tevredenheid kunnen samenleven"

Het is ontzettend bijzonder om als ambulant gezinsbehandelaar bij zoveel verschillende mensen binnen te komen. Iedere dag realiseer ik mij dat mijn cliënten zich kwetsbaar durven opstellen. Mij achter de voordeur laten meekijken en hun zorgen, problemen en weerstanden laten zien. Het is mijn missie om kinderen en gezinnen te helpen zodat zij in rust en tevredenheid kunnen samenleven. Zodat de kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.

Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening ben ik als jeugdhulpverlener aan de slag gegaan. Eerst alleen met jongeren en later vond ik het essentieel om voor het slagen van de hulp ook met de ouders aan de slag te gaan. Toen ben ik in de jeugdzorg gaan werken als ambulant gezinshulpverlener. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende hulpvragen. Om verdieping en theoretische kennis te vergaren heb ik nog twee HBO+ opleidingen gedaan. Allereerst de Intensief Ambulante Orthopedagogische Gezinsbegeleiding en later de opleiding tot levensloop/Loopbaan Coach.

Bij echtKinderachtig kan ik mijn deskundigheid en ervaring met risicovol gedrag, gehechtheidsproblematiek, jeugd GGZ en verstandelijke beperkingen goed gebruiken. Ik heb respect voor ieders situatie. Ik vind het belangrijk dat de ouders zich ouder blijven voelen. Ik heb gezinnen en hun systeem rust, veiligheid, humor en deskundigheid te bieden. Samen met het enthousiaste team van echtKinderachtig ga ik staan voor kwalitatief goed en integer werk binnen de specialistische jeugdzorg. Ik maak gebruik van verschillende methodes, zoals video interactie begeleiding, oplossingsgericht werken, systemisch werken en contextueel werken. Om mijn kennis en vaardigheden actueel en kwalitatief hoog te houden volg ik regelmatig bijscholing.

 

Ik ben BPSW en SKJ geregistreerd:

SKJ: 110000350.