• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

''Mijn taak binnen echtKinderachtig is zorgzaam en alert zijn richting mijn collega’s en het gebouw.''

Mijn naam is Nancy Tommel en samen met mijn zoon en man woon ik in Elst. Mijn werkende carrière ben ik begonnen bij een label drukkerij en waar ik na bijna 14 jaar afscheid heb genomen in de functie van officemanager. Daarna ben ik als senior secretary gaan werken bij een bedrijf welke gespecialiseerd is in elektronische testapparatuur. Na 14 jaar bij dit bedrijf te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om wederom eens uit mijn ‘comfort zone’ te stappen en te kijken wat de wereld nog meer te bieden heeft.

Ik hoefde niet lang te zoeken want de perfect match diende zich aan in de vorm van de vacature van officemanager bij echtKinderachtig. Bij echtKinderachtig ben ik onderdeel van een fijn en hecht team waarin mijn functie officemanager is; wat eigenlijk in het Nederlands vrij vertaald zoveel betekent als ‘manusje van alles’. Mijn taak binnen echtKinderachtig is zorgzaam en alert zijn richting mijn collega’s en het gebouw. Dat kan gaan om bijvoorbeeld ondersteuning bieden ten aanzien van de (HR)administratie of op facilitair gebied in de breedste zin van het woord.

Het is fijn om mijn collega’s te ondersteunen zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de randzaken en mijn collega’s bezig kunnen zijn met de belangrijkste taak van onze praktijk: specialistische jeugdzorg bieden aan zowel jeugdige, als ouder en gezin.