• darkblurbg

"Ieder kind groeit op in een systeem waarin gezinspatronen bestaan."

Belangrijk vind ik dat kinderen en ouders zich persoonlijk gezien en gehoord voelen. Ieder persoon heeft zijn eigen karakter met krachten en uitdagingen, waar ik nieuwsgierig naar ben bij iedere nieuwe ontmoeting.

Met mijn optimisme en ‘groeimindset’ ben ik iemand die energie haalt uit kleine vooruitgang, hier neem ik ouders of gezinnen graag in mee. Ik streef ernaar om in verbinding met cliënt en collega te komen tot de volgende stap in die groei. Ieder kind groeit op in een systeem waarin gezinspatronen bestaan. Door de onderlinge interactie van een gezin in kaart te brengen middels systemische methodes (tafelopstellingen en vloerankers) en dit systeem als een samenwerkend geheel te zien, is een positieve verandering mogelijk.

Wanneer cliënten ervoor openstaan en wanneer het nodig is, durf ik eerlijk te vragen of uit te spreken waar de kern van de eventuele uitdaging zit. Ik geloof in de kracht van het gesprek, durf deze aan te gaan en zie hierin altijd mogelijkheden om er samen uit te komen.

Sinds november 2023 vervul met plezier de rol van meewerkend teamleider binnen deze dynamische en fijne organisatie. Dit betekent dat ik naast het laagfrequent voeren van oudergesprekken ook een groep collega’s aanstuur.

Ik ben NVO en SKJ geregistreerd en diagnostisch bevoegd:

NVO: 21650.
SKJ: 120007133.