• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

"Wat ik enorm belangrijk vind en waar ik naar streef is om elk kind in zijn of haar kracht te zetten, om het vertrouwen en geloof in zichzelf te versterken."

Vanaf kinds af aan heb ik altijd al voelsprieten gehad voor hoe de mens om mij heen zich voelt. Later toen ik ging werken bij een sportieve buitenschoolse opvang vielen de kinderen die net even wat extra’s nodig hadden mij altijd direct op. Ik vind het enorm belangrijk dat elk kind gezien en gehoord wordt. Wat zit er achter het gedrag dat een kind laat zien? Wat wilt een kind hiermee aangeven of vertellen?

Ik heb mijn diploma Sport en Bewegen behaald in 2015. Na het behalen van mijn bachelor Pedagogiek heb ik twee jaar gewerkt bij een open residentiele behandelgroep (leeftijd 12 t/m 18 jaar). Hierna ben ik verder gegaan als ambulant jeugdhulpverlener in Den Haag, waar ik veel kinderen/jongeren heb begeleid. Sinds januari 2024 ben ik werkzaam bij echtKinderachtig als ambulant specialistisch begeleider.

Mijn werkwijze begint met positief in contact komen met elkaar, elkaar beter leren kennen, aansluiten, naast het kind te staan om vervolgens elkaar in vertrouwen te kunnen nemen om te kijken waar het kind tegenaan loopt en wat er nodig is. Dit doe ik ook door middel van sport en spel. Door kinderen in beweging te laten komen merk ik dat kinderen zichzelf meer kunnen laten gaan op emotioneel gebied. Daarnaast ervaren ze dat ze via beweging de spanning in hun lichaam los kunnen laten en vergroot je het lichaamsbewustzijn.  

Wat ik enorm belangrijk vind en waar ik naar streef is om elk kind in zijn of haar kracht te zetten, om het vertrouwen en geloof in zichzelf te versterken. Dit werk doe ik dan ook vanuit mijn passie en ik ben altijd bezig om mezelf hierin verder te ontwikkelen. Zo kan ik het kind/jongere zo goed mogelijk begeleiden in hun proces. Ik zou mijzelf omschrijven als begripvol, empathisch, enthousiast, doorzetter, betrouwbaar, open en eerlijk. Dit komt ook naar voren tijdens mijn begeleiding.

Het werkt voor mij heel prettig om korte lijntjes te hebben met mijn collega’s! Doordat we hier zoveel verschillende expertises in huis hebben, kan er direct doorgepakt worden in de begeleidingen. Zo kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij het kind/jongere.

Ik ben SKJ geregistreerd:

SKJ: 140017875