• darkblurbg

"Ik geloof er in dat je jezelf kan ontwikkelen wanneer je jezelf veilig, gezien en gehoord voelt."

Mijn naam is Roos van Campen, ik ben Specialistisch Begeleider bij Jeugdzorgpraktijk echtKinderachtig.

“Mensen helpen”, dat is wat ik van jongs af aan al graag doe. Meedenken en ondersteunen op punten waar anderen vastlopen, daar zie ik een uitdaging in. Om die reden ben ik de opleiding Pedagogiek gaan volgen aan de Hogeschool van Utrecht.

Wat ik vooral voor mensen wil betekenen is naast ze gaan staan, samen ontdekken hoe het ook anders kan en richten op zijn of haar eigen krachten. Ik geloof er in dat je jezelf kan ontwikkelen wanneer je jezelf veilig, gezien en gehoord voelt.
Vanuit deze uitgangpunten zal ik ook met het kind, de jeugdige en-/of het gezin aan de slag gaan. 

Sinds ik zelf moeder ben van twee zoons ervaar ik hoe fijn en belangrijk het is om een veilige en stabiele basis te kunnen bieden. Maar ook ervaar ik dat er iedere dag nieuwe uitdagingen liggen en hoe kwetsbaar opvoeden is. Om je kinderen te zien stralen, ze te zien opgroeien en ontwikkelen, maakt mij ook een gelukkiger mens.

Als Specialistisch Begeleider stap ik graag bij het gezin binnen om o.a. praktische ondersteuning te bieden, help ik het kind, de jeugdige of ouder bij het aanleren van (nieuwe) vaardigheden en motiveer, activeer en stimuleer ik naar een betere toekomst!

 Ik ben SKJ geregistreerd:

SKJ: 110026557.