• darkblurbg

"Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gezien voelt en dat we samen zoeken naar het beste voor de jeugdige."

Wie ben ik?
Ik ben Léoni de Vries geboren en getogen in Drenthe. Al van jongs af aan ben ik werkzaam in de zorg. Ooit ben ik begonnen met een vakantiebaantje in de gehandicaptenzorg en uiteindelijk ben ik via mijn opleiding MWD in de jeugdzorg terecht gekomen.

Door de jaren heen heb ik mij in binnen- en buitenland steeds verder ontwikkeld door te werken met verschillende methodieken en verschillende doelgroepen. Sinds 2017 werk is als Ambulant gezinshulpverlener en in 2020 heb ik de opleiding Multi Dimensionele Familie Therapie behaald.

In 2021 ben ik gaan samenwonen, waardoor ik op de Utrechtse Heuvelrug ben beland. Hier kwam ik in contact met echtKinderachtig, waar ik sindsdien met veel plezier werk.
Ik ben een intuïtieve hulpverlener die de verbinding zoekt en probeert te herstellen in een gezin. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gezien voelt en dat we samen zoeken naar het beste voor het kind. Daarin vind ik de input van alle betrokkenen belangrijk.

Nog een paar woorden die mij omschrijven:

  • empathisch;
  • enthousiast,
  • natuurliefhebber;
  • reislustig.


Ik ben SKJ geregistreerd:

SKJ: 110027702.