• darkblurbg

"Jeugdigen verdienen het om in een stabiel en veilig gezin op te kunnen groeien."

Dat ik in gezinnen wilde werken, was voor mij al van jongs af aan duidelijk. De keuze om Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als jeugdbeschermer. Nadien ben ik werkzaam geweest als sociotherapeut op een woon-behandelgroep met jongeren van 14 t/m 19 jaar. Deze ervaringen neem ik mee in mijn werk bij echtKinderachtig. 

Ik ben blij en dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van echtKinderachtig. De warme en betrokken sfeer onderling, weerspiegelt de zorg en passie die alle werkers naar ouders en jeugdigen toe hebben. 

De zin: 'De jeugd is de toekomst', is precies waarom ik in de jeugdzorg aan de slag ben gegaan. Jeugdigen verdienen het om in een stabiel en veilig gezin op te kunnen groeien. Hiervoor hebben ze hun ouders hard nodig. Het werkelijk zien van zowel ouders als jeugdigen is wat ik belangrijk vind. Kinderen verdienen aandacht en zorg en hun ouders ook. Soms is het ingewikkeld om een goede ouder te zijn. De perfecte ouder bestaat niet, ook al doe je nog zo hard je best. Ik sluit altijd graag aan bij de krachten van ouders en jeugdigen om van daaruit te kijken naar wat er nodig is in het gezin.


Ik ben BPSW en SKJ geregistreerd:

SKJ: 110026664.