• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

"Ik geloof sterk in de kracht van beweging als middel om jeugdigen te helpen groeien en ontwikkelen."

Ik ben Martijn van Klaarbergen en ik ben sinds 2023 werkzaam als specialistisch ambulant begeleider bij echtKinderachtig. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met jeugdigen aan de slag wou gaan. In eerste instantie volgde ik daarom ook de opleiding sport en bewegen op het mbo en daarna de alo op het hbo. Tijdens de alo merkte ik dat mijn hart niet sneller ging kloppen in een gymzaal. Ik ben gaan onderzoeken waar ik wel enthousiast van werd. Dat was kinderen ondersteunen en verder helpen. Ik ben toen de opleiding social work gaan volgen. Hier was ik op mijn plek. Tijdens de opleiding ben ik gaan bedenken hoe ik beweging kon combineren met het ondersteunen en verder helpen van jeugdigen.

Ik geloof sterk in de kracht van beweging als middel om jeugdigen te helpen groeien en ontwikkelen. Of het nu gaat om het spelen van actieve spelletjes, het maken van bewegingsoefeningen op maat of het stimuleren van buitenactiviteiten, ik probeer altijd een manier te vinden om beweging op een leuke en zinvolle manier te integreren in de begeleidingssessies.

Doormiddel van interesse en persoonlijke benadering hoop ik een veilige en ondersteunende situatie te kunnen creëren waarin jeugdigen zich vrij voelen om te ontdekken, te experimenteren en te groeien. Ik sta klaar voor de jeugdigen om hen te begeleiden door de reis van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling.